Info

What we do
De sieraden van Micx zijn met veel liefde en zorg ontworpen en gecreëerd door Inge Wouters, eigenares en ontwerpster.
Al sinds 2009 worden door haar hand deze prachtige sieraden vervaardigd. Door haar liefde voor mooie edelstenen gecombineerd met zilver of goud, krijgen de sieraden een eigen aparte uitstraling. Alle ontwerpen worden in een beperkte oplage gemaakt. Hierdoor blijft een sieraad van Micx uniek!

Custom-bestelling

Alle sieraden van Micx zijn handgemaakt naar eigen ontwerp. Zit je maat er niet bij of wil  je het ontwerp liever in zilver of goud, of met andere edelstenen. Dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met me op. Samen kunnen we tot een ontwerp komen, waar jij tevreden over bent. Het sieraad wordt dan speciaal voor jou gemaakt!

Materialen

De sieraden worden gemaakt met diverse edelstenen. Meestal facet geslepen, dat wil zeggen dat de steen op meerdere plaatsen schuin is afgeslepen, waardoor er een bepaalde schittering ontstaat. Dit geeft de steen en uiteraard ook het sieraad een luxe uitstraling.

Gold filled sieraden zijn sieraden waarvan de basis metaal is en waarover meerdere laagjes dikker goud zijn gegoten. Ze gaan relatief lang mee, zo’n tien tot dertig jaar. Ze zullen veel minder snel slijten en ook zijn ze prettiger te dragen voor mensen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld nikkel of lood.

Zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 zilver.

Let wel: Zilver en gold filled sieraden kunnen worden aangetast door zeep, parfum, body lotion, haarlak e.d. Wees hier dus voorzichtig mee, dan heb je lang plezier van je sieraden.

Algemene voorwaarden:
Bestellingen kunnen alleen worden geplaatst mits de Algemene Voorwaarden zijn geaccepteerd.

Contactformulier:
Mocht je vragen hebben over een bepaald artikel of wil je een opmerking plaatsen, dan kan dat via het contactformulier. We zullen je vraag zo snel en goed mogelijk proberen te beantwoorden.